Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Middagbewegingen Intel Pfizer Stijgen Apple Daalt

Middagbewegingen: Intel, Pfizer stijgen; Apple daalt

Intel en Pfizer stijgen op de beurs, terwijl Apple daalt

De aandelen van Intel en Pfizer stegen dinsdag op de beurs, terwijl de aandelen van Apple daalden. Intel steeg met 2,5%, Pfizer met 1,5% en Apple daalde met 1%.

Intel stijgt na sterke kwartaalcijfers

De stijging van Intel komt nadat het bedrijf sterke kwartaalcijfers rapporteerde. Het bedrijf rapporteerde een winst per aandeel die de verwachtingen overtrof en een omzetgroei van 8%. Intel profiteerde van de sterke vraag naar chips voor datacenters en pc's.

Pfizer stijgt op positief vaccinnieuws

Pfizer steeg nadat het bedrijf positief nieuws bekendmaakte over zijn COVID-19-vaccin. Het bedrijf zei dat het vaccin 95% effectief is bij het voorkomen van symptomatische COVID-19 bij mensen van 16 jaar en ouder. Het nieuws gaf beleggers vertrouwen in het vermogen van Pfizer om de pandemie te bestrijden.

Apple daalt na zwakke iPhone-verkopen

De daling van Apple komt nadat het bedrijf zwakke iPhone-verkopen rapporteerde. Het bedrijf zei dat de iPhone-verkopen in het laatste kwartaal met 20% waren gedaald. De daling was te wijten aan de vertraagde lancering van de iPhone 12 en de economische gevolgen van de pandemie.

Conclusie

De prestaties van aandelen op de beurs worden beïnvloed door een verscheidenheid aan factoren, waaronder kwartaalresultaten, economische omstandigheden en nieuwsgebeurtenissen. De aandelen van Intel en Pfizer stegen dinsdag op de beurs, terwijl de aandelen van Apple daalden.


Komentar